Η 18 φορές νικήτρια του Motocross de Nations και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού αγώνα του θεσμού στην Αγγλία η Η.Π.Α., ανακοίνωσε στον αγώνα της Unaddilla την Dream Team που θα την εκπροσωπήσει.

Φυσικά δεν υπήρχαν εκπλήξεις καθώς οι James Stewart, Ryan Villopoto και Tim Ferry ήταν αναμενόμενο ότι θα απαρτίσουν την φετινή ομάδα.

Ο “γρήγορος Stewart” συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στον θεσμό θα είναι ο αρχηγός της ομάδας και θα αγωνιστεί στην ΜΧ1. Η πρώτη του φορά ήταν και πάλι στην Αγγλία, αν και ήταν νικηφόρα για την ομάδα της Αμερικής τότε, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να θυμάται εκείνο τον αγώνα καθώς είχε ηττηθεί από τον Stefan Everts και στα δύο σκέλη που αγωνίστηκε.

Ο “εκπληκτικός Ryan” είναι σίγουρα η ατραξιόν του θεσμού και πολλοί θεατές θα κάνουν το ταξίδι μέχρι το Donington Park για να δούνε από κοντά αυτόν τον εκπληκτικό αναβάτη να αγωνίζεται στην ΜΧ2. Για τον Villopoto θα είναι το τρίτο του πέρασμα από το MXDN και θα τον συνοδεύουν οι νίκες που έχει γνωρίσει στο παρελθόν στον θεσμό με κυριότερη την περσινή του στο Budds Creek που έκανε πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους με την εκπληκτική του εμφάνιση.

Ο “έμπειρος Ferry”  με τα τελευταία καλά αποτελέσματα του στο ΑΜΑ Motocross έδιωξε και την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος πρέπει να εκπροσωπήσει την ομάδα στην ΜΧ3. Και για τον Ferry θα είναι η τρίτη του παρουσία σε MXDN και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της αμερικανικής ομάδας όπου και οι τρεις οδηγοί ανήκουν στην ίδια εταιρία, που δεν είναι άλλη από την Κawasaki.