Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ RED BULL X-FIGHTERS!

Save the date και αποκτήστε το δικό σας – μόνο για Αθλητές! – εισιτήριο! Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα. Το Red Bull X-Fighters, το κορυφαίο Freestyle Motocross World Tour κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε με ειδική έκπτωση 30% σε συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίων, ΜΟΝΟ για τους Αθλητές / κατόχους Κάρτας Αθλητή ΑΜΟΤΟΕ!

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά τρικς που ξεπερνούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στην κοιτίδα εξόρυξης των μαρμάρων με τα οποία χτίστηκαν πολιτιστικά αριστουργήματα της Αρχαίας Αθήνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αγωνιστικό υπερθέαμα, έχει ήδη ξεκινήσει στο www.redbullxfighters.com/athens, με την ειδική κατηγορία εισιτηρίων (τελικής αξίας 12 ευρώ ΜΟΝΟ για εσάς, τους Αθλητές / Κατόχους Κάρτας Αθλητή ΑΜΟΤΟΕ) να διατίθεται ώστε να σας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τον μοναδικό αυτό Αγώνα!

Εξασφαλίστε τη θέση σας τώρα!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Η Ομάδα του Red Bull X-Fighters Athens

Red-Bull-X-Fighters-2015_Mexico_Sherwood[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]