Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι είκοσι(!) από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σχολείο εντούρο που θα διεξαχθεί στον φιλόξενο χώρο του Partners στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης την επομένη του παγκόσμιου εντούρο Δευτέρα 8 Ιουνίου με την βοήθεια του καλού μας φίλου Μανώλη Νανάκου.

Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μάθημα υπό της οδηγίες του Γάλλου αρχιπροπονητή Frederic M. Weill της εθνικής ομάδας Six Days με τους περισσότερους τίτλους καθώς και της ομάδας εντούρο του Γαλλικού στρατού που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την αγωνιστική μας ομάδα INA TV Racing, παρέα με τον Frédéric ο άμεσος συνεργάτης μας στην ομάδα Δημήτρης Χελιώτης.

Eπίσης θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις νέες μοτοσυκλέτες της ομάδας μας Yamaha WRF 250, WRF 450, YZF 250, YZ 125.
Παρόντες θα είναι οι οδηγοί της ομάδας μας και πρωταθλητές Δημήτρης Βαγγελάκος και Hristian Iliovski καθώς και ο πρωταθλητής της MX 2 Γιάννης Τουρατζίδης.
Οι εργασίες στον χώρο του μαθήματος άρχισαν !!

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ πολύ απευθυνθείτε στο email: racing@ina.tv ή μέσω μηνύματος στο Facebook της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία τους και την υποστήριξη: INA TV, France Federation Motorcycle, Worksbike, Yamaha Motodynamic, Partners by Nanakos, Heliotis Enduro School.

BGR_enduro_racing_school_230515