Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα για τον James Stewart, που θύμιζε τον παλιό του εαυτό προσπερνώντας όποιον ήθελε στην πίστα, έχοντας ρυθμό που μόνο αυτός θα μπορούσε να κρατήσει. Ξεκίνησε από την δέκατη θέση στην εκκίνηση, ενώ ο Justin Barcia και ο Ken Roczen οδήγησαν από την πρώτη θέση. Ο Roczen έδωσε την θέση στον Barcia αλλά μέχρι το την μέση του αγώνα καθώς ο Stewart προσπερνούσε όποιον ήθελε, κάνοντας τα εμπόδια να φαίνονται μικρότερα. Πέρασε στην πρώτη θέση μένοντας εκεί για την τέταρτη νίκη φέτος και 49η νίκη στην καριέρα του. Ο Ryan Dungey συμπλήρωσε το βάθρο, εκμεταλευόμενος την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκε ο Villopoto μειώνοντας την διαφορά στην βαθμολογία σε 25 βαθμούς.

Ο Ryan Villopoto έπαθε τροφική δηλητηρίαση, όπως ανακοίνωσε η μάδα του, δεν πήρε μέρος στα ελεύθερα δοκιμαστικά και μετείχε μόνο στα Heat races.

Στην κατηγορία 250 την πρώτη θέση κέρδισε ο Justin Bogle, καθώς είχε την καλύτερη εκκίνηση όλων. Ο Adam Ciancurillo ακολουθούσε από την δεύτερη θέση αλλά κατά την διάρκεια του σκέλους του βγήκε ο όμος, για δεύτερη φορά στον αγώνα και με την βοήθεια των γιατρών προσπάθησε να συνεχίσει χωρίς τύχη όμως. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Bogle, ενώ η εγκατάλειψη του Ciancurillo δίνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον Martin Davalos που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του αγώνα.

Main Event 450 Results

1. James Stewart

2. Justin Barcia

3. Ryan Dungey

4. Justin Brayton

5. Ken Roczen

6. Ryan Villopoto

 

Monster Energy Supercross 450 Championship Points Standings (After 12 of 17 rounds):

1. Ryan Villopoto (246pts/3 wins)

2. Ryan Dungey (221pts/1 win)

3. James Stewart (207pts/4 wins)

4. Ken Roczen (197pts/2 wins)

 

Main Event 250 Results

1. Justin Bogle

2. Martin Davalos

3. Matt Lemoine

4. Jeremy Martin

5. Cole Thompson

6. Vince Friese

 

Monster Energy Supercross 250 East Coast Championship Points Standings (After 6 of 9 rounds):

1. Martin Davalos (124pts/1 win)

2. Adam Cianciarulo (120pts/3 wins)

3. Justin Bogle (119pts/1 win)

4. Blake Baggett (100pts/1 win)

amasx14-tor-bogle

amasx14-tor-stewart