Ήταν 4 Μαρτίου 2002 όταν “ανέβηκε” η πρώτη σελίδα του enduro.gr. Έκτοτε λίγο η δουλειά μας, λίγο οι φωτογραφίες μας και λίγο η άνοδος των αγώνων βοήθησαν αρκετούς να συλλέξουν τις πληροφορίες τους πιο εύκολα. Ενημέρωση πριν τον αγώνα (κανονισμοί, τηλέφωνα, δηλώσεις συμμετοχής) κατά την διάρκεια του αγώνα (live σε πολλούς σημαντικούς αγώνες κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου) και βέβαια ενημέρωση μετά τον αγώνα (race report, φωτογραφίες, αποτελέσματα και βαθμολογίες).

Βοήθησε βέβαια και η άνοδος του internet στην Ελλάδα, αν και ακόμα είμαστε, σαν χώρα, σε χαμηλό στάδιο. Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων οι κάτοχοι ευρυζωνικών συνδέσεων (ADSL) αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο φετινός Οκτώβρης ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία μας καθώς περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι ήρθαν στο enduro.gr κατά την διάρκεια του μήνα αναζητώντας πληροφορίες για τους αγώνες που καλύψαμε, χάζεψαν τις φωτογραφίες των αθλητών και ίσως να πέρασαν και μια βόλτα από τις αγγελίες.

Στατιστικά* οι 11.337 επισκέπτες ήρθαν στο enduro.gr 34.605 φορές (visits) και είδαν 182.735 σελίδες (page views).

Συνεχίζουμε σταθερά, με την ίδια δυναμική πιστεύοντας στο internet και στη δουλειά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρίες που μας στηρίζουν και όσες μας στήριξαν στο παρελθόν.

Τους ευχαριστούμε θερμά!

* Σύμφωνα με το Google Analytics, το πιο σοβαρό εργαλείο μέτρησης της επισκεψιμότητας στο internet.