ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
OFF-ROAD.GR

Terradura Quad Challenge στις 14 Δεκεμβρίου 2008

Φιλικός αγώνας quad

Επιστροφή στις πίστες για τα Quad, με το Terradura Quad Challenge, που διοργανώνεται στην ανανεωμένη πίστα Terradura την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τις πίστες τα γουρουνάκια θα παίξουν ξανά με τις λάσπες σε ένα φιλικό αγώνα που στόχο έχει να βάλει τη βάση για την επόμενη χρονιά.

Τα διασκεδαστικά αυτά οχήµατα ξεκίνησαν ως πολυχρηστικά εργαλεία για γεωργικές εργασίες και κατέληξαν τα απόλυτα µέσα διασκέδασης στον κόσµο των χωµάτινων αναβατών.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άρχισαν να χρησιμοποιούν τα γουρουνάκια για κάθε είδους χρήση και σιγά-σιγά όλο και περισσότεροι βγαίνουν και στο βουνό. Τρία χρόνια αργότερα από το τελευταίο ATV Cup που έγινε στην περιοχή των Αθηνών το Terradura Quad Challenge, έρχεται να εκτονώσει την πίεση των αναβατών για επιστροφή στις πίστες.
Ο αγώνας στην Terradura στόχο έχει να μαζευτούμε ξανά και να μπουν οι βάσεις για ένα έπαθλο για το 2009.

Παράλληλα στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων υπάρχει η δυνατότητα για test rides σε διάφορα μοντέλα ATV και αξεσουάρ.

Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, ενώ το παράβολο συμμετοχής αγωνιζόµενων κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα.

Σας προσκαλούµε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί µας τις δυνατές συγκινήσεις αυτής της τόσο εντυπωσιακής κατηγορίας και να απολαύσετε το καλύτερο θέαµα στον χωµάτινο χώρο των τετράτροχων ATV.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στο 697 5923759 (Σπύρος) και στο 694 5321912 (Γιώργος). O αγώνας γίνεται με την αιγίδα της ΠΟΜ.

Φωτογραφίες: off-road.gr

[download id=”126″]