Τα καταστήματα Hellinstores διοργάνωσαν test rides στη λίμνη Δασίου στη Ζήρεια όπου ο κάθε ένας μπορούσε να δοκιμάσει έως τρεις μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 2008 κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η διαδικασία ήταν εύκολη και μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές η οργάνωση είδε να συγκεντρώνονται περισσότερα από 500 άτομα για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο δίπλα στη φύση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 150 αναβάτες δοκίμασαν τα νέα μοντέλα με τις προτιμήσεις να κλέβει το EXC-F 450 ακολουθούμενο από την υπόλοιπη γκάμα τετράχρονων enduro αλλά και το δίχρονο EXC 300, το μοναδικό με μίζα.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και ο Γιάννης Μπούστας, καλεσμένος των Hellinstores AE, δοκιμάζοντας τα χωμάτινα μοντέλα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Τα Hellinstores AE, εκ μέρους του Γιάννη Αθανασόπουλου θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο γεγονός, δηλώνοντας πως θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι την επόμενη χρονιά.

Και εμείς τους ευχαριστούμε που βγάζουν μια φορά το χρόνο τόσο κόσμο στο βουνό, σε μια συνάντηση που τείνει να γίνει θεσμός.