Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 η ΛΕ. Μ. Μ. ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων ) διοργάνωσε το 14ο Μεγαρικό ENDURO, τον 1ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ENDURO Ελλάδας και του 1ο αγώνα πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας. Στον αγώνα έλαβαν συμμετοχή 130 αναβάτες από όλη την Ελλάδα, αριθμός ρεκόρ για την εποχή, οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους λάτρης του αθλήματος, καθώς λόγο και του καιρού βοήθησε να δημιουργηθεί ένα τέλειο αγωνιστικό τερέν. Το park ferme το οποίο είχε στηθεί από το Σάββατο με τις πολυάριθμες τέντες από τοις αγωνιστικές ομάδες έδινε ένα τόνο από διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου. Οι δύο χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές οι οποίες βρίσκονταν στον περιφερικό δρόμο Αλεποχωρίου Μεγάρων ήταν πόλος έλξης για τους θεατές οι οποίοι με την σειρά τους τις κατέκλισαν.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα όλους τους φίλους της ΛΕ. Μ. Μ., την ENDURING MOTO CLUB, τα αθλητικά σωματεία Άρη Πεντέλης, την ΑΜΛΕΧ και την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. Ευχαριστούμε το Δασαρχείο Μεγάρων και το Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων αλλά και τον Δήμο Μεγαρέων για την συνεργασία τους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τους χορηγούς μας KTM HUSQVARNA, BETA FUORISTRADA CO, CARRER, EXTRA PRODUCTS TASSOULIS, RIDERS SHOP, ΕΡΚΙΣ, YABURGER, BARRIO SPRINT AND MORE LEROI, FOCUS CAFÉ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΕΦ, Ψητοπωλείο Σουβλατζίδικο ΣΙΜΟΣ, ΙΚΤΕΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΗΧΑΛΑΡΟΣ,ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, Ασφαλιστικό Γραφείο ΤΑΣΟΣ & ΛΑΚΗΣ ΔΕΔΕΣ, NERATZIS TRAVEL, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Παρασκευή Δόσχορη.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκδηλώσεις της ΛΕ. Μ. Μ.

Μετά Τιμής
Το Δ. Σ. της ΛΕ. Μ. Μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

lemm-megara