ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

Άφησε πίσω την παλιά εποχή. Άφησε πίσω την ζούγκλα της κίνησης στους δρόμους της πόλης – αφού το συναρπαστικό μέλλον βρίσκεται μπροστά σου. Και το μέλλον είναι το Duke 200.

Η γρήγορη, κομψή και ευέλικτη μοτοσυκλέτα της KTM με τους 26hp έφτασε στην Ελλάδα και τα πρώτα κομμάτια έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα.

Είναι άλλωστε λογικό, αφού αποτελεί μια μοναδική και ιδιαίτερη πρόταση για όσους αναζητούν μια ελαφριά, γρήγορη και οικονομική μικρή μοτοσυκλέτα, που παράλληλα ενσωματώνει κορυφαία, για την κατηγορία, ποιότητα.

Ο κινητήρας των 200cc έχει 4 βαλβίδες και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους και εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα που ξεπερνά τα 130km/h. Το ποιοτικό πακέτο φρένων και αναρτήσεων δημιουργεί διαφορά με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας διατηρώντας την ασφαλή αίσθηση που έχει ο αναβάτης ανεξάρτητα από το ρυθμό που κινείται.

Με πολύ καλή τιμή αγοράς € 4.290, πολύ χαμηλή κατανάλωση, αλλά με κορυφαία απόδοση, το KTM 200 Duke συνδυάζει το “Ready to Race” DNA της KTM με τις απαιτήσεις του σύγχρονου μοτοσυκλετιστή!

Καλώς ορίσατε στον “Racing Κόσμο” της ΚΤΜ