Το “7ο ΚΤΜ Festival” ξαναχτυπάει στην πίστα Hungaroring κοντά στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Το πορτοκαλί Festival θα οργανωθεί από της 07 έως της 09 Σεπτεμβρίου 2007 για έβδομη συνολική φορά από την Αυστριακή εταιρία.

Οι φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν με τις μοτοσικλέτες τους σε διάφορες διαδρομές που θα υπάρχουν. Έτσι η 4,4 χιλιομέτρων παγκοσμίου πίστα Motocross, τα πολλά Εντουράδικα μονοπάτια, όπως και μια πλούσια ασφάλτινη διαδρομή για supermoto και on-off θα είναι διαθέσιμες για τους φίλους που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Θα υπάρξει η δυνατότητα test ride για τους επισκέπτες του Festival μέσα σε αγωνιστική διαδρομή, αλλά και στα περίχωρα γύρο από την Βουδαπέστη. Το τριήμερο πάσο του KTM Festival κοστίζει 99,00 ευρώ για έναν αναβάτη. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε η χρησιμοποίηση των διαδρομών και η παραμονή στο Camping.

Όποιος έχει την όρεξη να ζήσει από κοντά τον πορτοκαλί πυρετό, δεν έχει να προγραμματίσει την εκδρομή του. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα www.ktm.com