ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HELLINMOTO

Θέμα: Επίσημη συνεργασία της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ με την EXTREME TRACKDAYS

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ και η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους σε επίπεδο εκδηλώσεων για το έτος 2007.

Προϊόν της συνεργασίας είναι η διοργάνωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων τεσσάρων εκδηλώσεων ελεύθερων δοκιμών μοτοσικλετών στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους κατόχους μοτοσικλετών Ducati.

Οι ημερομηνίες είναι οι ακόλουθες:

Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 14:00 έως τις 18:30
Κυριακή 10 Ιουνίου από τις 9:00 έως τις 18:30
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 14:00 έως τις 18:30
Κυριακή 28 Οκτωβρίου από τις 9:00 έως τις 17:30

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι των Ducati θα έχουν στην διάθεσή τους έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο θα παρευρίσκεται τόσο ο πολυ-πρωταθλητής και επίσημος αναβάτης της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Γιάννης Μπούστας με την ομάδα του όσο και ο τεχνικός υπεύθυνος της εταιρίας και αγωνιζόμενος Στέλιος Χριστοδούλου. Οι αναβάτες των Ducati θα βρίσκονται στην πλεονεκτική θέση να ζητήσουν οποιεσδήποτε οδηγικές και τεχνικές συμβουλές θελήσουν από τους ανωτέρω καταξιωμένους αναβάτες ώστε να βελτιώσουν τόσο την τεχνική τους (αγωνιστικές γραμμές, θέση σώματος, κ.λπ.) όσο και το στήσιμο της μοτοσικλέτας τους (ρύθμιση αναρτήσεων, επιλογή σχέσεων τελικής μετάδοσης, πιέσεις ελαστικών κ.λπ.) Στόχος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ σε αυτή την φάση είναι η βελτίωση του οδηγικού επιπέδου των πελατών της τόσο για την προσωπική τους ασφάλεια και ευχαρίστηση όσο για την δικαίωσή τους ως προς την τελική επιλογή τους για το προϊόν της εταιρίας.

Η οργάνωση θα χωρίζει τους αναβάτες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το οδηγικό τους επίπεδο (αγωνιζόμενοι, έμπειροι ιδιώτες, αρχάριοι ιδιώτες) ενώ αν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός και ομοιογένεια επιπέδου θα δημιουργηθεί ειδικό session για Ducatisti! Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρευρίσκεται επίσης φορτηγό της εταιρίας PIRELLI – METZELER που θα προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση και προνομιακές τιμές σε όσους επιλέξουν ελαστικά των ανωτέρω εταιριών.

Η ύπαρξη επαγγελματία φωτογράφου θα εξυπηρετήσει όσους θελήσουν να αποθανατίσουν οδηγικά και στατικά πλάνα ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος υποδοχής & φιλοξενίας για τους Ducatisti.

Τέλος η ύπαρξη πτυχιούχων κριτών αλλά και η οργανωτική εμπειρία των στελεχών της EXTREME TRACKDAYS εγγυώνται την τήρηση των απαραίτητων προδιαγραφών ασφαλείας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Το κόστος για τις εκδηλώσεις που διεξάγονται Τετάρτη είναι 50,00 € και για την Κυριακή 60,00 €, ενώ θα παρέχεται εντελώς δωρεάν στους ιδιοκτήτες DUCATI 1098.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 210-6810376, 6972-233094 ή στο e-mail: sotzaf@techlink.gr