Σχεδόν δυο εβδομάδες πριν το Red Bull X-Fighters, το freestyle motocross event που πραγματοποιήται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επισκεφτήκαμε για πρώτη φορά τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, το λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Βρεθήκαμε στο χώρο που θα γίνει ο δεύτερος αγώνας του θεσμού για το 2015, είδαμε την πρόοδο των εργασιών και ενημερωθήκαμε από τους ανθρώπους της Red Bull για την προσπάθεια που γίνεται.

Παρακάτω θα δείτε 360 φωτογραφίες από το χώρο του event, ο οποίος είναι τεράστιος και αυτό που γίνεται πραγματικά είναι μια τεράστια προσπάθεια να μεταμορφωθεί ενα λατομείο σε χώρο αγώνα για τους καλύτερους αθλητές fmx στον κόσμο. Όπως και σε παρόμοια event όμως έτσι και σε αυτήν την περίπτωση το λατομείο είναι εξαιρετικά αχανής χώρος, το μόνο που μπορούμε να συμβουλεύσουμε τον κόσμο είναι να βρεθεί αρκετά νωρίς στο χώρο για να μην ταλαιπωρηθεί.

Οι άνθρωποι της Red Bull κάνουν λόγο για 10.000 κόσμο εκείνη την ημέρα και απ’ ότι φαίνεται θα είναι πραγματικότητα καθώς τα εισιτήρια εξαντλούνται. Αν δεν έχετε εξασφαλίσει το εισιτήριό σας, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε, πατώντας εδώ.

Δείτε παρακάτω σε πανοραμικές φωτογραφίες 360 ένα κομμάτι του λατομείου, στο σημείο που γίνονται οι εργασίες για την κατασκευή της πίστας.

Click & drag για να δείτε την εικόνα 360 μοίρες. Zoom in & out, διπλό κλικ για να δείτε σε full screen ή (i) για οδηγίες

P-20141210-06579_HiRes-JPEG-24bit-RGB

Φωτογραφίες 360: Dimitris Giouvris 360 Photography
Φωτογραφία: Red Bull Media