ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YAMAHA OFF ROAD DAY – “GET DIRTY #2”
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016
Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, Μαρκόπουλο

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε μια εκπληκτική «χωμάτινη» YAMAHA εμπειρία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα.  

Στην αρένα Cross Country που πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004,  οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα off-road μοντέλα της YAMAHA Enduro και Motocross. Σε πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα, θα γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό  supersport side-by-side ΥΑΜΑΗΑ YXZ1000R.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη.

Παράλληλα, θα γνωρίσουν από κοντά και θα συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές των αγωνιστικών ομάδων της YAMAHA.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα μοντέλα για δοκιμή με τις οδηγίες των εκπαιδευτών της παιδικής ακαδημίας ασφαλούς οδήγησης, Yamaha Junior Academy, υπό την επίβλεψη του Θανάση Χούντρα.

Get Dirty»#2 το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας
στο Μαρκόπουλο, σε μια μοναδική μέρα γεμάτη YAMAHA DNA!

___________________________________________________________________________________

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ : Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δοκιμές των δικύκλων η προεγγραφή έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και το μοντέλο που επιθυμείτε να δοκιμάσετε. Oι συμμετέχοντες στις δοκιμές είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνος, μπότες, προστατευτικά, κλπ.) και να είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης δικύκλου.

Δηλώστε προεγγραφή

___________________________________________________________________________________

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : Στο τέλος της Αττικής Οδού, κατευθύνεστε προς Μαρκόπουλο και συνεχίζετε στη Λεωφ. Μαρκοπούλου. Αφού περάσετε το Everest στο αριστερό σας χέρι, στρίβετε στο φανάρι αριστερά. Είναι το 4ο φανάρι από τη στιγμή που θα βγείτε στη Λεωφ. Μαρκοπούλου.

ad-off-road-day_get-dirty