ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Εμπνευσμένη από την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Yamaha 2008 MX1 με οδηγό τον David Philippaerts, η νέα 2009 YZ450F Yamaha Motocross Team Replicaπροσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό στους Ευρωπαίους οδηγούς που θέλουν πραγματικά το καλύτερο!

Αυτή η μοναδική νέα μοτοσυκλέτα, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Yamaha Racing και την Ομάδα Monster Motocross της Yamaha, διατίθεται πλήρως εξοπλισμένη, με μέρη πλαισίου καλυμμένα από ανθρακόνημα για λιγότερο βάρος και επιπλέον προστασία. Όπως όλες οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες μας, η νέα YZ450F Yamaha Motocross Team Replica διαθέτει μαύρο κουστούμι με τα επίσημα αυτοκόλλητα της ομάδας ώστε να προσδίδουν αυθεντική αγωνιστική όψη.

Η νέα επαναστατική YZ450F Yamaha Motocross Team Replica, με όλες τις βελτιώσεις του 2009 στον κινητήρα και το πλαίσιο, είναι μία από τις πιο επιθυμητές μοτοσυκλέτες στο MX1! Μόνο 100 κομμάτια (τιμή: 8450 ευρώ) είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά και από αυτά ελάχιστα για την ελληνική αγορά.

Για να την αποκτήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμμή επικοινωνίας 801-11-926242 (YAMAHA) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.yamaha-motor.gr

[download id=”120″]